.

Monday, March 22, 2010

Macam Mana Perempuan Download Dari Internet



aku tau, keluar aje post nie, mst ramai budak perempuan kat luar tu `fire` aku..
maafla, :P aku nak kongsi post ini dengan kawan - kawan aje..

p/s : tapi napa tak pakai youtube downloader ek? ngeh :P

12 comments:

nashim said...

x pnh plak npk pmpn download cm2
peliknye
ahahahah

yana said...

ahahahha.. siapakah?

shahrinabd said...

tak semua....and lelaki pon ada jugak. Tak ambik gambar die je..hehe

mi3ra said...

noob gila download mcm tu
gmbr x clear, bunyi x best
download gune torrent ftw

Liyanaa. said...

er siapa pulak la buat keje mcm ni HA HA HA

Cik Nadzrah said...

Uiks? Aku pom pompuan, tapi x penah donlod camtu...bek guna realplayer downloader...sonang sgt.

shafiq08 said...

diorang noob it..haha..


http://belogbagus.blogspot.com/

Maziah Saroni said...

uit??
ader ke gitu?

e p i x ____ said...

zaman dulu2 ada lah kot.
skarang ni insya allah tade orang buat kerja susah mcm tu :P lenguh tangan.

kalau movie?mau 2 -3 jam record ker??agaga

HuRuL_Aini said...

post ni mmg nak kena fire.....that so judgemental you know....as if all girls do it that way.....hahahahaha....LOL

anyway, just to let you know...i'm a female...and i'm good with torrent, direct download, torrentflux and IRC download :)

p/s: can you allow commenter with Name/URL?tq

asteroid said...

nurul : its ok.. u can.. ehehe

p/s : mau tak lenguh tgn, sampai skrang aku rasa nak gelak aje.. ehehe

cik faten said...

grrrrrr...!!! marah nie... marah nie...
saye xpenah lak wat cam 2...

Post a Comment