.

Tuesday, February 9, 2010

2 cara untuk kuruskan badan

Seorang mamat yang gemuk masuk ke fitness center utk menguruskan badan..
seorg
> > lelaki di kaunter bertanya kepada mamat tadi,"kami menawarkan 2 program
> > disini...
> > RM50 utk versi 'biasa' dan RM100 utk versi 'cepat'."
> >
> > mamat tu pon berkata, "saya ingat yang biasa lah sbb saya ni baru nak try
> > kuruskan badan."
> >
> > " ok, encik sila masuk ke bilik no.5 di penjuru bilik sana," jawab
> > penjaga
> > kaunter.


> > mamat tadi pon masuk la ke bilik itu dan menutupnya. selang 2 minit
> > kemudian,
> > seorang wanita cantik, lawa, body best, mantap masuk ke dalam bilik itu.
> > dia
> > kemudian menanggalkan pakaiannya sehingga menyebabkan mamat tu tak senang
> > duduk,berpeluh.
> > perempuan tadi berkata, "kalu tuan dapat tangkap saya, tuan boleh buat
> > apa saja
> > dgn saya... hikhikhikk" dan dia terus berlari dalam bilik itu. mamat tadi
> > pun
> > kejar la.. kejar punya kejar samapai 10 minit pon tak dapat lagi. tapi
> > mamat tu
> > kejar lagi sampai terjatuh terjelepok lalu pengsan.
> >
> > apabila dia sedar, dia bangun dan terus ke penimbang dan mendapati
> > beratnya dah
> > turun 3 kg. " wow.. mmg senang nk turun berat bdn,.. memang berbaloi aku
> > bayar
> > RM50 td" katanya seorang diri.
> >
> > keesokkan harinya dia datang semula ke tmpt tersebut. dia ditegur oleh
> > pemuda di
> > kaunter. setelah diberi penerangan seperti semalam.. mamat tadi memilih
> > utk
> > mencuba versi 'cepat' pula.
> >
> > "baiklah, encik masuk bilik no. 6 di situ ya.."kata penjaga kaunter.
> >
> > setelah beberapa minit didalam bilik itu, datangla seorang body builder
> > yang
> > badannya tough dan terus melondehkan pakainnya. body builder itu berkata
> > "saya
> > akan kejar kamu dalam bilik ini, dan kalu saya dapat ... ... hehhehheee"

p/s : tergelak asteroid sorang2 baca artikel nie !!

3 comments:

Ery Farieha said...

haiyoo
bek gune versi biase
hahaha~

meera^da cute..*_* said...

xyah la guna versi2 tuh...bahaya...guna versi jogging ari2 la..

zAzZa said...

huh!dua2 versi bahaya..

Post a Comment